Leenu, Akaa

Leenu on noin 3-vuotias oranssi naaraskissa, joka on loukutettu sadan kissan populaatiosta syksyllä 2021. Leenua sai silittää alusta asti jo varovasti, mutta ajan mittaan Leenusta on tullut ”rapsukaveri” joka tykkää kovasti silityksistä ja rapsutuksista – ja tulee myös välillä hakemaan huomiota ihmiseltä.

Sylittely ja kiinni pitäminen ei oikein ole vielä Leenun juttu, mutta on hyvinkin mahdollista että uudessa kodissa sellainenkin alkaa tuntumaan mukavalta. Leenu ”juttelee” usein sekä ihmisille että toisille kissoille – välillä pieni maukaisu huomion saamiseksi, tai mäkätys jos joku energinen kissa on liian riehakas Leenun makuun. Leenu tykkää leikkiä sulkalelulla ja palloilla, mutta ei juurikaan toisten kissojen kanssa. Populaatiotaustaisena Leenu kuitenkin tarvitsee kissakaverin, mieluiten saman luonteisen tai muuten rauhallisen kissan seurakseen. Jos uudesta kodista ei vielä löydy Leenulle kaveria, ottaisi Leenu mielellään kämppäkaverinsa Liinun mukaansa.

Leenu on leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä testattu FIV/FELV-negatiiviseksi. Leenun hampaat ovat hyvässä kunnossa, mutta säännöllinen seuranta on silti tarpeen.

Lisää kuvia ja videoita Leenusta löytyy Kylmäkosken ensikodin julkaisuista sekä Leenun omasta albumista.
Jos haluaisit adoptioida Leenun, tutustuthan ensin ja laita sähköpostia kylmakoskenensikoti[a]gmail.com. Vastaathan jo ensimmäisessä viestissäsi haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti