Korppu, Jyväskylä

Korppu on arviolta kolmevuotias pienikokoinen tyttökissa, joka on nyt ollut luonani lähes kuukauden. Alkuun kissa pysyi lähinnä piilossa, mutta melko pian se uskaltautui näkösälle sikeästi nukkumaan. Niin sikeästi, että antoi jopa silittää hetkisen. Siispä Korppu on vielä arka (ei anna koskettaa ja voi säikähtää nopeita liikkeitä) mutta näyttää lupaavia merkkejä kesyyntymisestä!

Korppu leikkii ja nauttii toisen ensikotikissan Herran seurasta kovasti. Tyttö ei juuri mau’u, mutta päästelee hauskoja kurina-ääniä erityisesti Herran huomiota kaivatessaan.

Korppu vaatii kodin, jossa se saa tilaa ja rauhaa totutella sisäkissan elämään ja ajan kanssa kasvattaa luottoa ihmisiin. Lähtökohtaisesti tyttö luovutetaan kotiin, josta löytyy kissaseuraa. Kaikkein ihanin tilanne olisi yhteinen loppuelämänkoti Korpulle ja Herralle. Toivottavaa on myös, että kissa saa viljatonta ja sokeritonta ruokaa.

Korppu on steriloitu, sirutettu, madotettu ja FIV/Felv-testattu (negatiivisia). Ennen luovutusta tytölle hoidetaan vielä rokotukset ja toisesta korvasta löytynyt tulehdus hoidetaan kuntoon.

Korppua voi tulla sovitusti katsomaan Jyväskylään Kortepohjaan.
Yhteydenotot: kerttu.kalander [at] hotmail.com
Kerrothan viestissä hieman minkälaisen kodin Korpulle voisit tarjota. 🙂

Jätä kommentti