Kleopatra, Espoo

Kleopatra on noin 5-6 vuotias tyttökissa, joka etsii loppuelämän kotia. Kleo on loukutettu vuosi sitten ulkoa kissapopulaatiosta ja on jo hienosti edistynyt kesyyntymisen kanssa.

Kleopatra on luonteeltaan rauhallinen, varovainen ja lempeä. Se antaa tuttujen ihmisten rapsuttaa ja leikittää varovaisesti, muttei innostu kaikista villeimmistä leikeistä. Sen lempipuuhaa on loikoilla kissakaverin kanssa saunan lauteilla lämpimässä. Uudessa kodissa tulisi olla toinen kissa, joka olisi mielellään samalla tavalla rauhallinen nautiskelija. Ruoka-aikaan Kleopatralla on tapana kujerrella ruokakupin lähestyessä, mutta kiltin luonteensa takia se meinaa jäädä toisten suursyömäri kissojen jalkoihin, joten ruokansa Kleo on saanut syödä kokonaan omassa rauhassaan.

Kleopatra palautui yhdistykselle pissaongelmien takia ja sillä todettiin eläinlääkärissä idiopaattinen kystiitti. Kertaluonteisen kipulääkekuurin jälkeen se ei ole hutipissaillut ollenkaan ja tulevassa kodissa tulisi ottaa huomioon Kleon tarve mahdollisimman stressittömään elämään.  

Luovutetaan leikattuna, rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna. FIV/FeLV-testi negatiivinen.

Jos kiinnostuit tarjoamaan Kleopatralle kodin, laitathan viestiä satu.j.tyrvainen [at] gmail.com 

Jätä kommentti