Kimmo, Hämeenlinna (varattu)

KIMMO ”the man”
Hämeenlinna

Kaipaisitko rauhallista kissaseuraa, joka ei hypi verhoissa, ei syö kukkasia, eikä pompi naamalla, kun yrität nukkua. Täällä olisi kissa nimeltään Kimmo.

Iältään noin 15 vuotias, ihanan rauhallinen kissa, joka on nyt tottunut kotioloihin, kauan vietetyn kulkurielämän jälkeen. Ei sihise, ei murise, eikä pakene. Kimmo juttelee, tulee kutsusta luo, mutta ei kuitenkaan viihdy sylissä, eikä muutenkaan yläilmoilla, joten aamuvoileivät eivät häviä pöydältä 😉

Kimmolla kehossa elämän tuomia rosoja, mm. paleltuneet korvalehdet, vuotava silmä ja terveydessä muutenkin vähän jo sanomista, joten tohtori toivoo tarkistuskäyntejä vuosittain. Kimmo luovutetaan erityisadoptoituna, ainoaksi kissaksi. Kimmo myös Fiv-positiivinen.

Tämä sydämet sulattava vanha herra antaa silittää, tykkää turkin harjaamisesta, antaa nostaa syliin, ei pure, raavi eikä ole ollenkaan pahapäinen luonteeltaan. Päinvastoin, Kimmo kehrää hiljaisesti, puskee huonekaluja vasten, on rauhallinen ja itsekseen vähän jopa leikkivä. Helppo hellyttävän kiltti tapaus, joka kuitenkin hetkittäin kaipaa ihmisen seuraa juttelemalla.

Olisiko sinulla tarjota rauhallinen koti Kimmolle, jossa olisi hyvä viettää loppuelämän eläkeläispäivät, vihdoinkin pehmeässä, lämpöisessä pedissä ja muilta vaaroilta suojassa ❤

Yhteydenotot ensikotiin:
jaana.vesterberg-lahtela [at] elisanet.fi

Jätä kommentti