Karvinen, Espoo

Minä olen Karvinen (oranssi-valkoinen). Minut loukutettiin 15.11.2021 yhdessä ystäväni tai ehkä sisarukseni Misun kanssa. Erottamattomat olimme. Löysimme jo yhteisen oman kodin, mutta vastoin kaikkia odotuksia Misu astui sateenkaarisilloille huhtikuussa 2023. Palauduin yhdistykselle yksin.
En ole aggressiivinen, mutta en vielä seurakissakaan. Ruokinnan yhteydessä minua on saanut edellisessä kodissa silittääkin. Nyt uudessa sijaiskodissa olen viihtynyt vaatekaapissa ja olen jo muutaman kerran poistunut makkarista tutkimaan asuntoa, mutta minua ei juuri näy ihmisen läsnäollessa. Ruoka on maistunut ja hiekkalaatikolla käyn normaalisti. En ole vielä lämmennyt sijaiskodin kissoille, mutta emme ole vihamiehiäkään. Sähisemme ajoittain toisillemme ja pysyttelen niistä etäällä. Toivottavasti löydän pian niistä kaipaamaani tukea ja turvaa. Kaipaan vastaisuudessakin todennäköisesti rohkeaa ja kivaa kissakaveria.

Olen valmis uuteen kotiin rohkaistuttuani hieman sijaiskodissa. Oleilen sijaiskodissa Espoossa, jossa minua voi käydä katsomassa.

Minut luovutetaan leikattuna, useampaan kertaan madotettuna ja rokotettuna, sekä fiv/felv-testattuna (neg).

Kyselyt voi laittaa osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Vastaathan jo viestissäsi haastattelukysymyksiin, jotta tiedämme, millainen koti sinulla olisi tarjota.

Karvinen ja Misu

Jätä kommentti