Kaneli, Helsinki

Nuori tyttökissa Kaneli on lempeä olento, joka kuitenkin muistaa vielä suhtautua ihmiseen sopivalla määrällä kurttuisia kulmia. Se tarkkailee ensikodin emännän touhuja monesti tummien kulmien alta selkeästi pohtien, että mitäkohän tuokin tuossa taas toheltaa.

Sähinästä Kaneli ei tunnu tietävän mitään, vaan uusia ja pelottavia asioita lähestytään lempeän ystävällisesti vaikka populaatiotaustaista karvaläjää taitaakin välillä hirmuisesti jänskättää. Sille onkin annettu ensikodissa kaikki tila ja aika tutustua hassuihin kaksijalkaisiin omaa tahtiaan. Ajan kanssa lempeästä Kanelista tulee varmasti hieno kotikissa.

Päivisin Kaneli viihtyy vielä paljolti mukavassa piilopaikassa kollegansa Hepun kanssa, mutta nyt sitä on jo nähnyt enemmän liikkeellä ympäri vuorokauden. Lähinnä ruokaretkillä. Ruoka on meinaan Kantsun mielestä ihan valtavan upea juttu.

Kaneli luovutetaan omaan kotiin rokotettuna, madotettuna, sirutettuna ja leikattuna aikaisintaan joulukuun puolen välin tienoilla. Ehkäpä jouluksi omaan kotiin?

Mikäli kilppari-Kantsu kuulostaa sopivalta karvaiselta lisäykseltä teidän perheeseen, laita viestiä osoitteeseen liisa.holmsten [at) gmail.com ja kerro mahdollisimman kattavasti, millainen koti teillä olisi tarjota. 

Jätä kommentti