Jaska ja Uuno, Helsinki

Puhelias, sosiaalinen ja uteliaan vilkas Jaska sekä rauhallinen, hellyydenkipeä ja lempeä Uuno etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia.

Jaska todellakin jaksaa! Jaskalla on varmaan keski-iän kriisi, kun 5-6 vuoden ikä ei näy missään. Jaksava Jaska hyppii, pömppii, tutkii, puskee. Se on ehkä maailman uteliain kissa. Ja sosiaalisin. Ja hauskin. Ja fiksuin.

Uunolla on lempinimi: Uuno-makkara. Uuno on Uuno-makkara, koska uunimakkara saattaisi loukata kissavanhuksen vuosien varrella taidokkaasti kerryttämiä kurveja. 9-vuotias Uuno-kuuno on parivaljakon rauhallinen pullaposki. Se on ihana, pehmeä ja hieman yksinkertainen. Kun lähdetään reissuun, Jaska laitetaan ensin koppaan, koska Uunoliini menee iloisen tietämättömänä perässä. Fiksu Jaska sen sijaan tajuaa heti homman nimen, jos se näkee Uunon tuupattavaan boksiin ennen sitä ja sitten saa kaksijalkainen laittaa jalkaa toisen eteen ympäri asuntoa.

Höntti ja töntti ovat perusterveitä, sisäsiistejä, kastroituja poikia. Ne ovat tottuneet koiriin ja ensikodissa myös pieniin lapsiin. Vaikka tyypeillä on jo vähän ikää, Jaskasta sitä ei ikinä arvaisi, ja Uuno nyt vaan on luonteeltaan tuollainen meditatiivinen pehmolelu. Jaskasta saa seuraa arjen askareisiin, koska kaikkeen pitää tietenkin osallistua, ja Uuno rakastaa tulla syliin hakemaan hellyyttä. Jaskalle kelpaa ronskimmatkin rapsutuokiot, jolloin heittäydytään selälleen kehräämään.

Jaskersson ja Uunoliini ovat kesyjä kodinvaihtajia. Jaska on adoptoitu Kisulta noin vuoden ikäisenä, ja Uuno on löydetty edellisen oman kaksijalkaisen terassin alta aivan pienenä pentuna. Kuvissa Jaska on solakampi hieman itämaisen näköinen herraskissa, ja Uuno tuo pehmeä läjä.

Olisitko sinä jaksavan Jaskan ja Uuno-makkaran oma kaksijalkainen? 

Kerro itsestäsi ja kodista, joka kissoille olisi tarjota: liisa.holmsten [at] gmail.com

Kisut luovutetaan useaan kertaan madotettuna, rokotettuna, kastroituna ja runsaasti halittuina.

Jätä kommentti