Jarmo-Hemuli Patee, Kerava

Tässä olis Jarmo. Jarmo-Hemuli ”Mom Cut My Hair” Igor Patee. Jarmo on hyvä jätkä.

Nelikiloinen Jarmo siepattiin Urjalasta osana makkarajengiä (Nakki ja Kinkku on muut jäsenet) maaliskuun lopulla ja sijoitettiin Keravalle, jossa Jarmo-Hemulille annettiin etunimi. Ikää jätkällä on kolmesta neljään vuotta.

Kaikki FIV/FeLV-testit tuli negana, kastraatiot tehtiin, hampaat tutkittiin ja semmosta, ja Jarmon piti päästä esittelemään komiaa hiustyyliään esikodin muille kisuille, Samulille ja Sylville. Sitten maailma muuttui julmaksi ja epäreiluksi, ei yhtään semmoiseksi kuin Jarmo ansaitsisi. Huhtikuun puolivälissä Jarmon silmä alkoi oireilla. Silmätulehdus eskaloitui, ja pian lähdettiinkin päivystykseen, koska Jarmon pää oli turvonnut ja silmästä valui mädän- ja verensekaista nestettä suoraan Jarmon omaan kivaan turvahiekkikseen. Jarmo sai silmätipat ja antibiootit, ja tästä sitten reilu viikko eteenpäin mietittiin pelkästään Jarmoa ja toivottiin parasta ja pelättiin pahinta. Jarmon oma huolestunut ensikotihousuapina pääsi päivittäin pyyhekilven ja puutarhahanskain kanssa hoivaamaan Jarmon tulehtunutta silmää ja tuuttailemaan antibioottia suuhun. Jarmo-Hemuli ja housuapina tekivät sopimuksen, että Jarmo paranee silmäpropleemastaan.

Jarmo on sanansa mittainen mies ja sopimus piti, sillä nyt toukokuun alussa Jarmo-Hemuli on kuin mikä tahansa ensiluokkainen, joskin melko vihainen, kollipoika. Mr. Patee onkin jo päässyt eristyksistä ja tutustumaan muihin kissoihin – tosin Sylvi ja Jarmo eivät pahemmin toisistaan välitä, eikä Jarmo pahemmin välitä Samulista (Samuli kovasti yrittää tutustua Jarmoon). Jarmo tykkää ruoasta, eritoten jos se tarjoillaan hänelle ruokalusikalla suoraan nenän alle. Jarmo ei ole vielä hirveästi päässyt leikkimään, mutta kerran on jo ehtinyt paistatella päivää lasitetulla parvekkeella. Jarmosta on myös kiva istua kylpyhuoneen lavuaarissa. Jarmon vessahommat sujuvat hyvin.

Jarmo-Hemuli haluais varmaan eniten muuttaa yhteiseen kotiin jonku kivan kisutyttösen kanssa. Toinen kattikaveri olis kuitenkin hyvä olla. Jarmo ei ihan vielä ole maailman ystävällisin sylikissa, joten lapsiperheet ja semmotteet voi ehkä varauksella olla yhteydessä.

Jarmo-Hemuli Patee luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Jarmo on FIV/FeLV-negatiivinen. Jarmoa ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi, sillä Jarmo lähtis varmaa johki lähipubiin ja Jarmolle ei tarjoltais koska hän on kissa, ja sitte Jarmo pahastuisi kovin ja lähtis lätkimää eikä hänestä kuuluis enää mitää – ei ihan varmasti muuten tulis kotiinsa takas, se on selvä.

Kyselyt Jarmo-Hemuli Igor Pateesta voi laittaa osoitteeseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Vastaathan jo viestissäsi haastattelukysymyksiin, jotta tiedämme, millainen koti sinulla olisi tarjota Jarmo-Hemulille.

Jätä kommentti