Jane, Vantaa

Jane on noin kaksivuotias tyttökissa, joka etsii kotia jossa voisi jatkaa hienosti alkanutta kesyyntymistä. Sopivalla tuulella ollessaan ihmisten antamat rapsutukset ovat mahtavia ja saavat Janen kehräämään ja leipomaan. Kynnetkin tyttö antaa hienosti leikata, kunhan samanaikainen rapsutuspalvelu pelaa.

Janella on todettu astma, joka tarvitsee päivittäistä lääkitystä. Uuden kodin tulisi sitoutua lääkityksen antamiseen. Janen terveyden vuoksi tulevan perheen tupakoimattomuus olisi myös hyväksi.

Jane rakastaa muiden kissojen seuraa, mutta muut kissat eivät välttämättä arvosta Janen mutkatonta lähestymistapaa. Jos Jane ei saa odottamaansa vastaanottoa, tulee Janelta helposti tassua. Janelle hyvä kissakaveri olisi vakaa ja itsevarma ja osaisi pitää puolensa, eikä myöskään liiaksi ottaisi nokkiinsa Janen usein kömpelähköä lähestymistapaa.

Leikkimishalua Janella piisaa. Pallot ja pikkuhiiret ovat Janen mielestä parhaita ja niiden perässä juostaan niin, että heikompia hirvittää. Hiiristä koitetaan repiä irti kaikki mikä irti lähtee, joten kannattaa olla tarkkana, millaisia leluja Janen lähettyville jättää. Hiiriä on myös kiva kanneskella ympäriinsä samalla äänneekkäästi mouruten.

Jane luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna. Jane on FIV/FeLV negatiivinen.
Janea voi tulla katsomaan Vantaalle sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä haastattelut.kisury [at] gmail.com. Vastaathan viestissäsi Kissanottajan kysymyksiin ja kerrot itsestäsi ja millaiseen kotiin Jane olisi mahdollisesti muuttamassa.