Jane, Vantaa

Jane on noin kaksivuotias tyttökissa, joka etsii kotia, jossa voisi jatkaa kesyyntymistä. Sopivalla tuulella ollessaan ihmisten antamat rapsutukset ovat mahtavia ja saavat Janen kehräämään ja leipomaan. Usein ihmiset ovat kuitenkin myös hirveän pelottavia, ja niitä ei uskalla lähestyä.

Janella on todettu astma, johon Jane tarvitsee päivittäistä lääkitystä. Uuden kodin tulisi sitoutua lääkityksen antamiseen ja olla tupakoimaton.

Jane rakastaa muiden kissojen seuraa, mutta muut kissat eivät välttämättä arvosta Janen mutkatonta lähestymistapaa. Jos Jane ei saa odottamaansa vastaanottoa, tulee Janelta helposti tassua. Janelle hyvä kissakaveri osaisi pitää puolensa, mutta myös arvostaisi Janen läheisyydenkaipuuta.

Leikkimishalua piisaa, mutta ihmisen kanssa leikkiminen on vielä vähän pelottavaa. Pallot ja pikkuhiiret ovat Janen mielestä parhaita ja niiden perässä juostaan niin, että heikompia hirvittää. Hiiristä koitetaan repiä irti kaikki mikä irti lähtee, joten kannattaa olla tarkkana, millaisia leluja Janen lähettyville jättää.

Jane luovutetaan leikattuna, sirutettuna, madotettuna ja kertaalleen rokotettuna. Jane on FIV/FeLV negatiivinen.
Janea voi tulla katsomaan Vantaalle sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä elisa.o.kallio [at] gmail.com. Kerrothan viestissä hieman itsestäsi.