Isla, Karstula

Isla on pieni, hurjan kaunis nuori kissaneiti. Luonne on säyseä, pelokkaanakaan ei sähise, silittäessä ei pakene eikä käy käteen kiinni, vaikka ei koskemisesta osaa vielä ainakaan nauttia.

Isla loukutettiin suuresta kissapopulaatiosta, jossa kissoja ruokittiin, mutta ihmiskontaktit olivat muutoin vähäiset, josta syystä Isla on vielä arka. Hänestä kuitenkin on jo muutamassa viikossa tullut utelias seikkailija, joka uskaltautuu ihmisen läheisyyteen syömään ja tutkimaan ympäristöään. Vielä ei ole innostunut leikkimään, mutta uskon, että hänestä leikkisä seurustelija kehkeytyy.

Isla on vielä eristyksissä koska hänet todettiin FeLV-viruksen kantajaksi ja ensikodissamme on muita kissoja, joihin tauti voisi tarttua. Tästä syystä Isla etsiikin kotia, jossa hän saisi olla jonkun ainukainen mussukka tai sellaista kotia, jossa olisi kissakaveri, joka myös olisi FeLV-positiivinen. Tauti ei tartu ihmisiin eikä toisiin eläinlajeihin, eikä siksi ole riski muille perheenjäsenille.

Isla ei ihan vielä ole valmis uuteen kotiin, odotamme että rohkaistuu ensin hieman ja että loput toimenpiteet saadaan tehtyä. Isla luovutetaan aikanaan uuteen kotiin loishäädettynä, sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna.

Kiinnostuitko Islasta tai jostakin toisesta kodittomasta kissasta? Alla olevasta linkistä löydät lisätietoa ja ohjeita:
https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/

Yhteydenotot: tiia.piltti [at] gmail.com

Jätä kommentti