Inari, Tampere

Kaunis Inari toivoo ikiomaa kotia, jossa olisi sopivasti varjopaikkoja, joihin sulautua, ja myös ystävällinen ihminen/ihmisiä, joiden jalkojen ympärille kietoa häntäänsä. Kissakavereihin Inari on jo niin tottunut, että ilman niitä hän ei varmaankaan osaisi edes olla.

Inarilla on vähän surullinen populaatiokissan tausta, mutta elämänenergiaa löytyy hurjasti. Inari ei ollut ensikotiin tullessaan oikeastaan yhtään arka, vaan otti paikat ja erityisesti ruokakipot heti haltuunsa. Inarin aiemmista ihmiskontakteista ei ole varmuutta, mutta alun epäluulojen jälkeen Inari on näyttänyt vihreää valoa hellyydenosoituksille. Silittää saa, ja erityisesti korvan ja leuan alta rapsuttaminen saa pienen kehräämään. Myös jaloissa kiehnääminen ruoka-aikaan on Inarin mielipuuhaa.

Inarilla on erittäin eloisat hännän liikkeet. En ole koskaan nähnyt kissan tekevän niin dramaattisia liikkeitä hännällään – häntä on välillä kuin tuulimylly. Välillä Inari rauhoittaa villin vispaamisen, ja kietoo kehräten häntänsä ihmisen tai kissakaverin ympärille.

Inari on rohkeudestaan ja huomionkipeydestään huolimatta vielä hieman epävarma pikkukissa. Inari saattaa sähähtää, mutta ei kuitenkaan ole kertaakaan raapaissut. Inari tulee hyvin toimeen ensikodin 10-vuotiaan lapsen kanssa, mutta kenties aivan pienimmät innokkaat kissafanit saisivat Inarilta varoituksen sanoja.

Inari rakastaa leikkimistä kaikenlaisilla leluilla. Toistaiseksi ihmisen heiluttelema lelu jännittää, mutta voisin kuvitella, että tulevassa Inariin saisi kontaktin hyvin myös leikin kautta.

Inariin voi tutustua Tampereella Kalevassa. Hänet luovutetaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja madotettuna. FIV/FeLV on negatiivinen.

Lisää kuvia tulossa myöhemmin!

Yhteydenotot: Anniina, anniinakai1892 [at] gmail.com / 050 3075607

Jätä kommentti