Iines ja 3 pentua, Helsinki (Varattu)

(Scroll down for English)

Iines on kesy, harmaavalkoinen, ensikodin arvioimana n. 4-vuotias (ei ole vielä käynyt eläinlääkärissä, arvio saattaa siis muuttua) naaraskissa, joka otettiin tiineenä kiinni ulkopopulaatiosta Länsi-Suomessa. Iines synnytti 23.4. ensikodissa Helsingissä kolme pientä pentua, Tupun, Hupun ja Lupun, jotka ovat nyt 12-viikkoisia. Pentujen luovutusikä on 14 viikkoa, eli aikaisintaan silloin pennut voidaan erottaa emostaan.

Iines on täysin kesy, mutta arastaa uusia ihmisiä ja eläimiä. Ensikotihoitajan se antaa silittää ja nostaa syliinkin, ja harjaus on erityisen mieluisaa – etenkin leuan alta ja suupielistä. Ajan kanssa Iines varmasti tottuu uusiinkin ihmisiin, mutta alkuun voi olla pientä piilottelua. Iines on ahkera puhumaan, mikä voi mahdollisesti johtua siitä, että sitä ei ole pentujen imettämisen takia voinut vielä steriloida, ja saattaa olla kolliseura hakusessa. Eli maukuminen voi vähentyä leikkauksen jälkeen, mutta voi myös olla, että Iineksellä on vain paljon tarinoita kerrottavanaan.

Lupu, Tupu ja Hupu ovat 12-viikkoisia terveitä leikkisiä kissanpentuja, joilta ei energiaa puutu edes näillä helteillä. Lupu ja Tupu ovat mustavalkoisia poikakissoja. Hupu on harmaa-valkoinen tyttökissa ja pennuista pienin. Pennut ovat kesyjä ja ihmisiin tottuneita. Ei ole kokemusta muiden eläinten tapaamisesta. Huomaathan, että Kisu ry ei luovuta kissanpentuja ainoiksi lemmikeiksi, vaan pennut tarvitsevat leikkisää kissaseuraa.

Mikäli olet kiinnostunut näistä kissoista, haluaisin mielelläni kuulla lisää sinusta ja perheestäsi sekä kodistasi ja mikäli sinulla on muita lemmikkejä niin kerrothan niistä.

Kissat luovutetaan rokotettuina ja sirutettuina sekä Iines leikattuna, ja ikikodin tulee sitoutua viemään pennut leikattavaksi sopivalla iällä.

Yhteydenotot ensikodille: reiameril [at] gmail.com
Huomaathan, että ensikoti ei välttämättä vastaa sähköpostiin välittömästi.


Iines is a friendly, gray-and-white female cat, estimated at around 4 years old (the vet might give a better estimation next week). She was found pregnant in an outside cat population in western Finland, and gave birth to three healthy kittens at the foster home in Helsinki on April 23rd. The kittens, Tupu, Hupu, and Lupu, are now 12 weeks old. The earliest adoption age is 14 weeks, so that is the earliest that the kittens may be separated from Iines.

Iines is tame and friendly, but can be a bit suspicious about new unfamiliar people and animals. Iines lets the foster caretaker pet her and pick her up, and being brushed is a favourite pastime activity – especially the spots under the chin and on the cheeks. With time, I am sure that Iines will learn to love new people too, but it might be preceded by some hiding. Iines likes to talk a lot, which might have something to do with the fact that she has yet to be spayed due to her still nursing the kittens, and she might be looking for some male company. So her meowing might lessen after being spayed, but it might also be the case that Iines just has a lot of opinions.

Lupu, Tupu, and Hupu are healthy playful kittens around the age of 12 weeks. They lack no energy even in this summer heat. Lupu and Tupu are black-and-white boys. Hupu is the smallest of the bunch and is a gray-and-white girl. The kittens are tame and used to people. They have no experience of meeting other animals yet. Please note that Kisu ry does not adopt out kittens as solo pets – kittens need playful cat company to thrive.

If you are interested in adding some of these lovely cats to your family, I would love to hear more about you and your home and your possible current pets.

The cats will be vaccinated and microchipped when adopted out. Also, Iines will be spayed, and the forever home will have to agree to get the kittens neutered when at an appropriate age.

Contact email: reiameril [at] gmail.com
Please note that it might take a few days for the foster home to reply to your email.

Jätä kommentti