Herbert von Mau, Jyväskylä (Varattu)

Sir Herbert von Mau kajautteli ilmoille komeita konserttoja alkuajat ensikotiin saavuttuaan. Sukukalleuksista on juuri päästy eroon ja sitä myöden oopperalaulajan into on hyvässä laskussa. Herbert on vielä hyvin arka ja totuttelee vasta ajatukseen, että ihmisolento olisi luotettava otus. Koskea ei vielä saa. Ruoka ja yhteiset saalistusleikit ihmispalvelijan onkilelujen viuhutuksineen onneksi motivoivat poikaa tulemaan koko ajan ulos kuorestaan.

Herbert on ollut tällä hetkellä väliaikasmajoituksessa ja vaihtamassa juuri ensikotia. Poika ei ole ollut vielä yhdessä tämänhetkisen ensikodin omien kissojen kanssa, mutta mikäli viihtyy seurassa, tulee tarvitsemaan kissakaverin uudessa kodissaan. Tämä selviää hieman myöhemmin. Herbertin kuulumisia päivitellään kun tilanne edistyy ja uudella ensikodilla on lisää kerrottavaa tästä kauniista kaverista.

Herbertiä ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi. Herbert on kastroitu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu, sekä testattu FeLV/FIV negatiiviseksi. Kuvissa näkyvät karvattomat kohdat on juuri ajeltu verikokeiden vuoksi sekä masukin on nakuna, koska piilokives leikattiin ulos nivustaipeen kautta.

Lisätietoja Herbertistä voi tällä hetkellä kysyä meilillä elina.viikila [a] gmail.com

Jätä kommentti