Hera, Jyväskylä

Hera on heinäkuun lopulla Laukaasta, populaatiosta loukutettu naaras. Hera on arviolta n.1,5-2 vuotias. Hera synnytti ensikodissaan 24.8 neljä suloista pentua. Pennuista Hera on huolehtinut koko ajan hyvin.

Hera on vielä kovin arka. Ihminen on vielä kovin pelottava olento. Ensimmäiseen pariin kuukauteen Hera ei juurikaan uskaltautunut liikkumaan ihmisen nähden, nykyään hän tulee syömään ihmisen paikalla ollessakin. Ruoka maistuu hyvin ja hiekkalaatikolla käynti sujuu moitteettomasti. Hera on luonteeltaan rauhallinen, eikä juurikaan ole vielä leluista kiinnostunut.

Ei ole vielä varmaa tietoa, kuinka Hera tulee toimeen toisten kissojen kanssa, tätä kokeillaan, kunhan eristystä päästään purkamaan ensikodissa. Heran tulevassa kodissa voisi olla toinen rauhallinen, mutta sosiaalinen, kissa kaveri, joka näyttäisi Heralle mallia, kuinka luottaa ihmiseen. Heran tulevalla kodilla tulee olla halua, sekä aikaa antaa Heran totutella ihmisiin ajan kanssa. Rauhallinen koti olisi suuri plussa.

Ennen omaan kotiin muuttoa Hera tietysti hoitaa pennut luovutus ikäisiksi ja käy sterilisaatiossa, sekä hammaslääkärissä, sillä terveystarkastuksessa huomattiin yhden kulmahampaan olevan poikki. Hera luovutetaan leikattuna, sirutettuna, useasti madotettuna, FIV/FeLV testattuna (negatiivinen), sekä rokotettuna. Ennen yhteydenottoa käythän lukemassa https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ ja vastaathan sivustolta löytyviin kysymyksiin. Yhteydenotot sähköpostitse suvilahtinen01 [at] gmail.com.

Jätä kommentti