Heppu, Tampere

Heppu on arviolta 1-vuotias poikakissa, joka on peräisin kissapopulaatiosta. Heppu loukutettiin itsenäisyyspäivänä 2022.

Tullessaan ensikotiin Heppu oli todella sähäkkä ja arka. Pikkuhiljaa sähinät ovat jääneet harvemmalle ja Hepusta on kuoriutumassa lemmikkikissa.

Heppu on perso ruualle ja sallii silittämisen ruokailun yhteydessä. Leikkiminen on mieluisaa ja Heppua onkin helppo leikittää pitkätkin tovit. Usein Heppu tykkää huvin vuoksi purista ja pitää kaikennäkösiä söpöjä pikku ääniä, joskus jopa maukaisten heleästi.

Ensikodin omista kissoista 10v kolli on ollut erityisesti Hepun mieleen ja Heppu usein koittaa tätä puskea ja höpöttelee toiselle kollille pienillä purinoilla. Heppu sopisi parhaiten kotiin, josta löytyy jo toinen kissakaveri tai vaihtoehtoisesti kaveriksi voisi ottaa toisen Kisu ryn kissan. Ainoaksi kissaksi Heppua ei luovuteta.

Ensikodin koiraa Heppu sietää sopivan matkan päästä mutta ei halua koiraa metriä lähemmäksi.

Aluksi ensikotiin tultuaan Hepulla sattui pari pissavahinkoa koska Heppu ei ihan ymmärtänyt hiekkalaatikon ja repun eroa, mutta sittemmin vahinkoja ei ole sattunut.

Heppu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna. FeLV/FIV negatiivinen.

Hepun terveydentilan osalta huomiotavaa on, että Hepulla on todettu 17.2.23 eläinlääkärikäynnillä napatyrä, patti vatsassa. Eläinlääkäri ei suositellut napatyrän leikkauttamista, sillä kyseessä on hyvin pieni sellainen. 

Yhteydenotot: supero [at] live.fi

Jätä kommentti