Harmi, Karstula

Harmi on ulkoa suojaan poimittu nuorehko kollikissa, joka oli jo pidempään liikkunut alueella ja lopulta loukutettiin eläinlöytölään kun omistajaa ei tiedusteluista huolimatta löydetty. Harmin oli löydettäessä todella laiha, tienpäällä oli oltu jo varmasti pidempään. Löytölältä kuukauden odottelun jälkeen Harmi pääsi ensikotiin totuttelemaan kotikissan elämää.

Harmi on luonteeltaan arka, hieman sellainen ujo jurottaja, joka ei tiedä miten suhtautua ihmisen ystävyyden tarjouksiin, mutta agressiivinen ei ole lainkaan. Ensikodissa on päästy leuan alta rapsuttelemaan, mutta Harmi ei vielä osaa tästä nauttia vaan pälyilee suurilla silmillään hämmentyneenä, että mitä ihmettä tässä nyt tapahtuu. Ei kuitenkaan sähise, hyökkää eikä pakene, joten tästä on hyvä jatkaa. Arkuus tekee myös sen ettei Harmi ihmisen läsnäollessa vielä uskalla juurikaan liikkua eikä myöskään syödä vaan tekee kaiken omassa rauhassaan. Harmi on kaunis, rauhallisen ja hieman ujon oloinen kisuli, joka tarvitsee vielä aikaa kesyyntyäkseen.

On myös erittäinkin siisti herrasmies, osaa hienosti käyttää hiekkalaatikkoa, vahinkoja ei ole sattunut eikä hiekat lentele ympäriinsä.

Harmi luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi ja kotiin, jossa on hänelle lajitoveri seurana –  arka Harmi hyötyisikin jos kissakaverina olisi joku reipas ja rohkea, joka saisi Harminkin puhkeamaan kukkaansa.

Luovutetaan asianmukaisesti loishäädettynä, kastroituna ja sirutettuna sekä Fiv/Felv-testattuna.
*Harmin Fiv/Felv-testitulokset olivat molemmat negatiivisia.

Yhteydenotot: tiia.piltti [at] gmail.com

Jätä kommentti