Habanero, Akaa

Habanero eli Habbis on noin 4-vuotias arka mutta kiltti uroskissa. Alkulymyilyn jälkeen löytöeläintaustainen Habbis liikkuu jo hyvin ihmisen läsnäollessa, ja toisen kissan rinnalla saattaa antaa vähän silittääkin. Nameja ottaa/nuolee kädestä. Äkkinäiset liikkeet pelottaa Habbista niin että korvat menee luimuun ja silmät suurenee lautasantennin kokoisiksi, mutta pian poika on jälleen lähistöllä tutkimassa onko jäämässä jostain paitsi.

Habbis on hyvin kissasosiaalinen, eli kaipaa toisen kissan seuraa ja pyrkii pääsemään leikki- ja puskutteluväleihin nopeasti. Reippaan kissan rinnalla Habbis voisi alkaa haluamaan myös enemmän kanssakäymistä ihmisen kanssa. Mikäli uudesta kodista puuttuu vielä reipas kissa, ottaisi Habbis mielellään kämppäkaverinsa Kukatin mukaansa. Tiedossa ei ole miten Habbis reagoisi koiraan tai lapsiin.

Habbis on leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä testattu FIV/FELV-negatiiviseksi. Habbiksen hampaat on hoidettu, mutta tarvitsevat jatkossa säännöllistä seurantaa.

Lisää kuvia ja videoita Habbiksesta löytyy Kylmäkosken ensikodin julkaisuista sekä Habbiksen omasta albumista.
Jos haluaisit adoptioida Habbiksen, tutustuthan ensin tähän ja laita sähköpostia osoitteeseen kylmakoskenensikoti [a] gmail.com. Vastaathan jo ensimmäisessä viestissäsi haastattelukysymyksiin.

Jätä kommentti