Frida, Jyväskylä (Varattu)

Frida on kaunis ja kiltti nuori kissa, ikäarvio alle 2v. Frida löydettiin pentujensa kanssa rivitalon välikatosta, todella laihana ja pelokkaana. Tänä päivänä tilanne onkin melko eri, sillä Frida on päässyt jo virallisesti normaalipainoon, sekä alkanut kesyyntymään melkoisen kovaa tahtia!

Arka Frida toki vielä perusluonteeltaan on, mutta etenkään ruoka-aikaan eivät omat ihmiset enää pelota. Hakeutuu usein myös ensikodin emännän rapsuteltavaksi ja hellittäväksi, ja harjaaminen se vasta ihanaa touhua hänen mielestään onkin. Pelokkaana Frida ei käy kuitenkaan aggressiiviseksi, vaan vetäytyy pienelle kerälle ja yrittää olla mahdollisimman näkymätön. Frida on tarvittaessa täysin käsiteltävissä, ja mm. lääkitseminen ja eläinlääkärikäynnit eivät tuota ongelmia. Kaikesta huolimatta Frida tarvitsee rauhallisen elinympäristön ja aikaa totutella omiin ihmisiinsä, sekä jatkaa tätä prosessia omilla ehdoillaan.

Leikkimisen päälle Frida ei ymmärrä ja omatkin pennut tuppaavat jo käymään hermoille, joten luulisin Fridan pärjäävän parhaiten ainoana kissana tai rauhallisen ja kiltin kissan kaverina. Koiria ei ole tavannut ja lapsia pelkää, joten ei ainakaan pikkulapsiperheeseen.

Fridalla on täällä ensikodissa vielä pennut huolehdittavanaan, joten luovutus tapahtuu aikaisintaan viikolla 37. Frida lähtee loppuelämän kotiinsa madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja leikattuna. FIV/FelV-testit ovat negatiiviset, ja sisäsiisti hän on ollut alusta asti. Fridaa pääsee katsomaan Jyväskylässä, vaikkakin vierailla harvoin on mitään asiaa katsoa hänen korkeuttaan.

Tästä saa joku itselleen aivan ihanan, rapsutuksia rakastavan kissaneidin josta on tämän ensikodinkin poikkeuksellisen vaikeaa luopua. Jos kiinnostuit kissasta tai jäi jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:
iiddu [at] hotmail.com

Jätä kommentti