Foxy, Helsinki (Varattu)

Ihka omaa kotia etsii nuori, harmaaraidallinen ja pyöreäposkinen kolli Foxy. Ikä-arvio Foxylla on 10-14 kuukautta.
Foxy on loukutettu joulukuun alussa ulkona asuvasta populaatiosta ja nyt hän on harjoitellut sisäkissan elämää. Hänestä onkin kuoriutunut oman elämänsä Ulla Taalamaa ja naapureiden toimet, ikkunasta kurkkien ovatkin ihan äärettömän mielenkiintoisia. Foxy on myös aikamoinen työnjohtaja ja seuraa silmä kovana, kuinka ihminen siivoaa hiekkalaatikon ja vaihtaa juomavedet. Pitäähän sitä jonkun tarkistaa, että hommat sujuvat.

Ihminen on edelleen kuitenkin jännittävä olento ja ihmisen äkilliset liikkeet, sekä kovat äänet saavat pienen kissan piiloutumaan. Tutun ja turvallisen ihmisen kädestä maistuu jo herkut, ja poskeakin on saanut hieman paijata. Vaikka ihminen on vielä aika jännä asia, niin Foxy kuitenkin mielellään höpöttelee ihmiselle. Foxylla on oikein nätti, pieni, hentoinen ääni, jolla se vastaa ihmisen esittämiin kysymyksiin parhaansa mukaan. Foxy myös oikein mielellään kertoo aamuisin mitä kaikkea onkaan yön aikana sattunut.
Foxyn ehdoton lempilelu on erilaiset pallot, joita on mukava potkutella menemään. Myös kissanminttu lelut ovat suosittuja.

Toiset kissat ovat Foxyn mielestä ihan parasta. Hän kovasti kujertelee, höpöttelee ja kellahtaa selälleen, kun näkee kissakaverin. Kissakaveria tullaan häntä pystyssä ja innoissaan aina vastaan. Tulevassa kodissa tulisikin olla kiltti kissakaveri Foxylle, joka voisi rohkaista häntä vielä lisää.

Foxy on aikalailla kaikkiruokainen. Meillä ensikodissa syödään laadukkaita märkäruokia, lihaa sekä aktivointileluista kuivanappuloita.

Ensikodin kuulumisia Foxysta 15.2: Foxy on reipastunut ihan todella paljon ja ihmisestä on tullut parasta ikinä! Töistä tullessa Foxy odottaa oven takana innoissaan ja tunkee heti silitettäväksi, kun saa mahdollisuuden.
Foxy kehrää hirmuisen kovaa ja yleensä jo tutun ihmisen näkeminen käynnistää kehräysmoottorin.
Foxy tarvitsee tulevalta kodilta paljon huomiota ja loputtomasti silityksiä.

Foxy on rokotettu, useaan kertaan madotettu, leikattu, sirutettu ja FIV/FeLV -testattu (negatiivinen). Foxylla ei ole myöskään ollut mitään ongelmia hiekkalaatikon käyttämisessä ja kaikki tarpeet ovat aina löytyneet laatikosta.

Mikäli Foxy tuntui juuri sinun seuraavalta perheenjäseneltäsi, niin hänestä voi laittaa sähköpostia osoitteseen haastattelut.kisury [at] gmail.com. Vastaathan haastattelukysymyksiin jo ensimmäisessä viestissäsi.

Jätä kommentti