Fiinu, Punkalaidun

Fiinu on eläinlääkärin arvion mukaan vuoden 2022 pentu, luultavasti alkuvuodesta syntynyt. Fiinu on hurjan utelias, siro kissaneiti. Fiinulla on hauska, hieman omaperäinen tapa: hän tulee aina kiinnostuneena pyörimään ihmisen seuraan, mutta pienen hiljaisen murinan kera. Murinasta huolimatta Fiinu on oikein kiltti ja hyväntahtoinen, hauska tyyppi. Fiinu asustaa ensikodissa kymmenen kissan porukassa ja tulee hyvin juttuun kaikkien kanssa, mutta Ruutin kanssa viihtyy erityisen hyvin. Usein illalla ensikodin ihminen saattaakin yllättää Ruutin ja Fiinun nukkumasta suloisesti vieri vieressä toistensa kanssa (katso ilmoituksen toinen kuva!).

Fiinu on steriloitu, madotettu, rokotettu, sirutettu ja FiV / FeLV testattu (molemmat testit negatiivisia). Fiinu on loukutettu suuresta ulkopopulaatiosta ja se on tottunut kissaseuraan, joten se luovutetaan vain kotiin, jossa on jo kissaseuralainen tai useampia. Hyvin mielellään Fiinu muuttaisi yhteiseen kotiin ystävänsä Ruutin kanssa.

Fiinu asustaa ensikodissa Punkalaitumella, jonne sitä voi tulla tapaamaan. Mikäli kiinnostuit Fiinusta, ota yhteyttä osoitteeseen juulia.kaskenoja2 [at] gmail.com ja kerro kattavasti itsestäsi ja tarjoamastasi kodista.

Jätä kommentti