Espur, Järvenpää

Scroll down for English

Espur on noin vuoden ikäinen pieni tyttökissa täynnä energiaa! Hän on ujo, mutta rakastaa leikkiä ja oleskella muiden kissojen kanssa. Hänen paras kaverinsa on Siiri, joka on myös adoptoitavissa. He tulevat toimeen mainiosti ja voisivat mahdollisesti muuttaa uuteen kotiin yhdessä.

Espur nauttii erityisesti kissanmintusta ja ikkunasta katselusta. Hän myös nauttii parvekkeella olosta. Espur ei kuitenkaan pidä märkäruoasta, vaan syö pelkkää kuivaruokaa. Espur on terve nuori kissa.

Täydellinen koti Espurille olisi koti, jolla on jo kokemusta kissoista. Kodissa täytyy olla jo muita kissoja, sillä hän ei ole ikinä asunut yksin. Vielä täydellisempää olisi, jos Espur ja Siiri menisivät kotiin yhdessä.

Luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna. Jos olet kiinnostunut Espuristä ja haluat tietää lisää hänestä, laita viestiä jackie.lavitt [at] gmail.com. Muista myös kertoa, millaisen kodin olisit tarjoamassa!

***
Espur is a little girl cat who is about one year old and full of energy! She is shy but loves playing with and being around other cats. Her best friend is Siiri, who is also up for adoption. They get along great and could potentially be adopted together.

Espur especially enjoys catnip as well as looking out the window. She also likes sitting out on the balcony. Espur does not like wet food and will only eat dry food. Espur is a healthy young cat.

The perfect home for Espur would be a home with prior experience with cats. They should also already have other cats, as Espur has never lived alone. Even more perfect would be if she and Siiri could be adopted together.

Will be spayed, vaccinated, and microshipped before the adoption. If you are interested in Espur and want to know more about her, you can contact us at jackie.lavitt [at] gmail.com. Please say what kind of home you would be offering as well!

Jätä kommentti