Eino, Akaa

Eino on ujo nuorimies Akaasta. Vai onko sittenkään? Ensin oltiin kuukauden päivät piilossa, sitten alettiin huutelemaan juttuja sieltä piilosta ja vajaan kahden kuukauden kuluttua tultiin ”ihmisten ilmoille”. Pari kuukautta siihen meni ja ujous kaikkosi lähes kokonaan. Einosta sukeutui silityksiä hakeva ja leikkisä Touhu-Toope.

Eino sopii ystäväksi rauhalliselle ihmiselle, joka on juoksunsa juossut ja on tyytyväinen lähinnä kodissa köllöttelyyn ja Einon hellimiseen. Uuden kodinkin täytyy varautua Einon hitaaseen lämpiämiseen, mutta mitään muita vaatimuksia ei ole. Eino sopii ainoaksi kissaksi, mutta myös kissa- tai koirakaveri voi olla ihan jees, kunhan kaveri on kiltti. Eino stressaantuu näet helposti ja aiemmassa kodissa oleva pomottava kissakaveri ei ollut Einon mieleen. Jos Eino stressaantuu, saattaa siitä seurata pissavaivoja.

Eino kävi juuri hammastarkastuksessa ja purukalusto on kuosissa. Eino on leikattu, fiv-/ja felv -testattu, madotettu ja rokotettu. Rokotus ja madotus uusitaan vielä ennen uuteen kotiin lähtemistä.

Einosta löytyy myös pari videota Facebookista: https://www.facebook.com/1000721535/videos/pcb.10223792747738907/763655668317598

Einoon voi tulla tutustumaan Akaaseen.
Soita tai laita viestiä: 0505734028 mapittaako [at] outlook.com

Jätä kommentti