Caramel, Sipoo

Caramel on arviolta n. 3-vuotias tyttö, joka tuli ensikotiin viimeisillään tiineenä ja kovasti arkana. Nyt alkaa viiden pennun hoito olla jo loppusuoralla, ja olisi aika alkaa miettimään myös Caramelin jatkoa. Tyttö on kovasti reipastunut, ja ihmiset ovat alkaneet tuntua hyvin kiinnostavilta. Varsinkin, jos on pienintäkään toivoa saada heiltä jotain syötäväksi kelpaavaa. Koskettamisesta Caramel ei vielä välitä, mutta liikkuu hyvin vapautuneesti ihmisten seurassa ja lojuu välillä keskellä lattiaa. Loppukuusta pentujen lähdettyä on tarkoitus käydä hoitamassa rouvan leikkautus ja muutaman hampaan poisto. Nämä varmasti omalta osaltaan auttavat kesyyntymisessä.

Caramel on ollut vakavasti aliravittu, ja paino ei ole vieläkään ihanteellinen. Leikkautuksen jälkeen toivomme sen nousevan pikkuhiljaa normaaliksi. Ruoka kyllä maistuu loistavasti ja joka käänteessä niin, että sen vuoksi tyttö on valmis voittamaan myös pikkuhiljaa arkuutensa ihmistä kohtaan, vaikka uudet ihmiset aina alkuun jännittää. Laatikolla asiointi sujuu ongelmitta ja Caramel on testattu FIV ja FeLV negatiiviseksi.

Caramelia ei tulla luovuttamaan ainoaksi kissaksi, vaan se etsii kotia toisen nuoren kissan kaveriksi tai voisi muuttaa yhdessä esim. kotia etsivän Aunen kanssa. Ensikodissa Caramel on nyt rokotusten tultua voimaan sopeutunut hyvin elämään isommassa kissalaumassa ja ison koiran läsnäolo on ollut myös ihan ok.

Jos kiinnostuit kuulemaan Caramelista lisää, niin laita viestiä henna.vuorenmaa [at] hotmail.com ja kerro, millainen koti sinulla olisi tarjota tytölle. Pieni videoesittely on plussaa.

Jätä kommentti