Berlioz, Jyväskylä (Varattu)

Tämä 19.11.2022 ensikotiin kolmen muun pennun kanssa saapunut nuori kolli on kovin utelias ja mielellään jo istuksii katselemassa ihmisen touhuja, joskin on valmis vaihtamaan maisemaa lähimpään piiloon jos joku epäilyttää liiaksi, mutta edistystä on tapahtunut paljon alkutilanteeseen nähden. Ruokaa ja herkkuja syö reippaasti myös kädestä ja leikkiminen ihmisen leikittämänä onkilelulla kavereiden kanssa tai yksin on herran mielestä hyvinkin hauskaa eikä se koskaan kieltäydy leikkihetkestä. Hiiret ja pallot saavat kokea kovaa kohtelua pienissä käpälissä kun oikein innostuu ja kierrokset nousevat.

Tämä komea raitapaita on kahdesti rokotettu, useasti madotettu, kastroitu, sirutettu ja sen fiv/felv testit olivat negatiiviset. Leikkauksesta toivuttuaan valmis lähtemään uuteen kotiin, jossa ymmärretään ujoa pientä kissaa ja sen tilantarvetta, mutta osataan myöskin hiljalleen rikkoa ja houkutella nuori herra ylittämään mukavuusalueen rajoja myös itse edistyksen aikaansaamiseksi. Ei luovuteta ainoaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi.

Berlioz on syntynyt arviolta kesäkuussa 2022. Halukkaan kissanottajan tulee vastata mahdollisimman kattavasti täällä esitettyihin kysymyksiin yhteyttä ottaessaan. Tutustumaan saa tulla sovitusti. Yhteydenotot 1996rosa.emil [a] gmail.com

Jätä kommentti