Ares, Apollon, Hestia, Theia (pennut), Jyväskylä

Päivitetty 21.11.2022 
Hestia ja Ares ovat varattuja. Theia ja Apollon etsivät vielä omaa kotiaan.

Tämä pentue syntyi ensikodissaan 24.8.2022. Pennut ovat vielä hieman varautuneita ihmistä kohtaan, joten uusilta kodeilta toivotaan halua ja aikaa sosiaalistaa pentua/pentuja pikkuhiljaa. Pennut voidaan luovuttaa joko pareittain, tai yksin kotiin, jossa on ennestään toinen sosiaalinen, leikkisä sekä energinen kissa näyttämässä mallia. Pennut luovutetaan sirutettuna, madotettuna, kahteen kertaan rokotettuna sekä varhaisleikattuna. Pennut ovat luovutuksessa aikaisintaan 14viikon ikäisinä. Pentujen emo on testattu FIV/FeLV negatiiviseksi.

Ares, uros
Ares on pentueen rohkein. Hän tulee yleensä ensimmäisenä ihmisen luo. Ares antaa ihmisen silittää ja saattaa alkaa kehräämäänkin. Ares on myös hyvin utelias tutkimaan ympäristöä. Ares on hyvin leikkisä ja energinen. Ruoka maistuu tälle pojalle erinomaisesti.

Apollon, uros
Apollon on pentueen ahnein. Aivan kaikki ruoka maistuu tälle pojalle. Lelut kiinnostavat myös, erityisesti pallo lelut. Apollon on sellainen mietiskelijä, joka suhtautuu uusiin asioihin toisia rauhallisemmin ja tuumii, ennen kuin toimii. Ihmisen seurassa se liikkuu vapautuneesti ja tulee aivan lähelle , mutta kosketus on vielä hieman jännittävää.

Hestia, naaras
Hestia on pentueen arin. Tämä neiti on kuitenkin kovin utelias uusia asioita kohtaan ja toivoisi uudelta kodilta aikaa tutustua uusiin asioihin, etenkin ihmisiin, rauhassa. Toinen reipas kaveri näyttämässä mallia olisi ihan huippu juttu. Pallo lelut ovat Hestian lemppareita. Hestia tykkää myös painia sisarustensa kanssa ja meno yltyy ajoittain melkoiseksi.

Theia, naaras
Theia on pentueen leikkisin. Meno yltyykin välillä melkoiseksi, etenkin sulkalelut saavat kyytiä tämän neidon kynsissä. Kiipeäminen on myös Theian lemppari juttuja. Theia tulee ihmisen syliin leikkimään, mutta kosketus on vielä hieman jännittävää.

Mikäli joku näistä pennuista herätti kiinnostuksesi, käythän lukemassa https://kissojensuojelu.fi/kissat/kodittomat-kissat-lue-ensin/ ja vastaathan sähköpostitse sivustolta löytyviin kysymyksiin. Yhteydenotot suvilahtinen01 [at] gmail.com.

Jätä kommentti