Ansa, Punkalaidun

Ansa on reipas noin 3-4 vuotta vanha tyttökissa, joka saapui ensikotiin viime vuonna loppukesästä tiineenä. Ansa on nyt päässyt opettelemaan itsenäisen kotikissan elämää jo hyvän aikaa pentujen lähdettyä maailmalle.

Ansa on kehittynyt ensikodissa hurjan paljon. Tästä hyökkivästä, kaapin alla aikaansa viettäneestä arkalaisesta on kuoriutunut utelias ja ihmisen lähettyville pyrkivä. Kosketuksesta Ansa ei vielä pidä, vaikka muuten kovin rennon oloinen jo onkin. Ansa juttelee ihmiselle ruoka-aikaan sekä tulee mielellään ihmisen lähettyville peseytymään ja viettämään aikaa.

Ansa oli luultavasti jo pitkän aikaa ennen ensikotiin päätymistä kärsinyt  kroonistuneesta keskikorvatulehduksesta, jonka vuoksi pitää päätään edelleen hieman kallellaan. Korvat on tutkittu ja hoidettu, eikä Ansa oireile korviaan enää. Tulehdus voi kuitenkin uusia tai alkaa oireilla. Ansa vaatiikin siis kodin, joka on valmis seurailemaan tilannetta ja tarvittaessa hoitamaan korvia uudestaan.

Ansa on sirutettu, rokotettu, steriloitu sekä fiv/felv-negatiiviseksi testattu. Hän toivoisi tulevalta kodiltaan rauhallista ja tilaa antavaa kissakaveria tai voisi sellaisen puuttuessa ottaa ensikodista mukaansa jonkun tutuista kissakavereistaan.

Mikäli kiinnostuit Ansasta, ota yhteyttä osoitteeseen juulia.kaskenoja2 [at] gmail.com ja kerro kattavasti itsestäsi ja tarjoamastasi kodista.

Jätä kommentti